Κατέγραψε κρυφά τους γιατρούς που την χειρουργούσαν – Μια δυσάρεστη εκδίκηση

Θέλησε να εκδικηθεί τους γιατρούς που επρόκειτο να την εγχειρήσουν, κατέγραψε κρυφά την εγχείρηση αλλά αυτά που άκουσε αργότερα μόνον ευχάριστα δεν ήταν.

Πρόκειται για την Ethel Easter από το Τέξας των ΗΠΑ που περιέγραψε την ιστορία στο Fox 26. Η καταγραφή όσων συνέβησαν γύρω από το χειρουργικό τραπέζι έγινε από μια συσκευή εγγραφής την οποία είχε κρύψει στα μαλλιά της.

Η εγχείρηση έγινε με ολική αναισθησία για επέμβαση κήλης και, όπως άκουσε η Ethel αργότερα, οι γιατροί έκαναν προσβλητικά σχόλια για το σώμα της, συγκρίνοντάς την με έναν χαρακτήρα από τη ταινία του 2009, Precious «Η Μονάκριβη». Μια γυναίκα ακούγεται να ρωτά «είδατε τον αφαλό της;» και οι παριστάμενοι ξεσπούν σε γέλια ενώ ένας γιατρός ανέφερε ότι λυπάται τον άντρα της.

Η Easter, είπε ότι αποφάσισε να καταγράψει την επέμβαση, μετά το σοκ που της προκάλεσε η επίσκεψη στον γιατρό της. Είπε, ότι ο γιατρός την ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να περιμένει δυο μήνες για την εγχείρηση, κάτι που την τάραξε. Δήλωσε ανήμπορη να περιμένει και περιέγραψε ότι ο χειρουργός ήταν «πολύ απότομος» και πως είχε θυμώσει λέγοντάς της «ποια νομίζεις ότι είσαι;».

Έπειτα από την αντίδραση αυτή, αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στα μαλλιά της, την ημέρα την επέμβασης. Ανακάλυψε ότι ο γιατρός και οι βοηθοί του, άρχισαν να τη «στολίζουν» κανονικά: «Μας έλεγε διάφορα γιατί δεν της κλείσαμε για την επέμβαση πριν από δυο εβδομάδες», ακούγεται να λέει. Ο ίδιος, είπε επίσης ότι η γυναίκα θα καλούσε δικηγόρο για να υποβάλει μήνυση ενώ κάποιος απάντησε: «Αυτό δεν είναι κάτι που λες στον γιατρό που πρόκειται να σε χειρουργήσει».

Κοινοποιήστε σε